Om oss

Min Display är en kreativ och lösningsorienterad leverantör av Digital kommunikation, både för externa och interna parter inom företaget. 

Min display startades 2013 i hjärtat av Sverige, sedan uppstarten har vi expanderat och omstrukturerat våran profilering. Framför dig har du slutresultatet av många års erfarenhet av olika branscher.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ert företag, och i egenskap som helhetsleverantör täcker vi alla bitar som hårdvara, mjukvara, utbildning, support, service & installation.

Digital Signage handlar om att kommunicera med sin målgrupp när den är som mest påverkningsbar.

Exempel på detta är att skapa automatisk försäljning via touchskärmar, höjd butikupplevelse, ökad försäljning genom rörliga kampanjer och ökad försäljning utan extra personalkostnader.

Aldrig förr har kommunikation varit så enkelt. Glöm alla tryckta skyltar och banderoller.Nå ut enkelt och snabbt via vår webbaserade programvara, där användarvänligheten ligger i fokus.

Vår vision är att kunna leverera ett stilrent och högklassigt verktyg för er kommunikation med anställda och kunder, utan att ni skall behöva lägga mer tid än nödvändigt på produkten.

Fokus hos Er skall ligga på att driva ert företag framåt, inte avsätta tid för att lära er avancerade användarmanualer och teknisk fakta.